Kérdésed van? Írj nekem: info@programozz-mesterfokon.hu
Kosaram: 0 Ft Kosár

A kitartás kézzelfogható csodái
Motivációs utazás egy különleges életvonalon keresztül

Előkészületben | Igaz történet! | Motivációs könyv

Sokan és sokszor próbálták már megfejteni, hogy a célok eléréséhez vajon szükségeltetik-e bármilyen különleges képesség, vagy elég, ha pusztán kitartóan dolgozunk az eredményekért?

Ám a kitartásnál talán nem is létezik nehezebb jellemvonás az életben. Gondoljunk csak bele, mennyien feladják, meghátrálnak, sokszor a célegyenesben fordulnak vissza. Miért van az, hogy egyesek rendíthetetlenül mennek a kitűzött vágyak megvalósítása felé, míg mások erőtlenül elhullanak? Legalábbis lelkileg. Miért vall valaki kudarcot, míg a másik elsöprő sikert arat?

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Csomagod kérheted Foxpost automatába vagy kényelmes házhoz szállítással.
Ajándék könyvjelző

Ajándék könyvjelző

Praktikus könyvjelző a gyorsabb használathoz, hogy mindig tudd, hol tartasz a könyvben.
Legjobb ajándékötlet

Legjobb ajándékötlet

A kötet kitűnő ajándék lehet mindenkinek, aki szeretné megerősíteni a kitartását.

Könyvem súlyos kérdéseket feszeget.

Súlyos, fontos kérdéseket, amelyekre érzésem szerint a lapokon a választ is megtalálod. S ha megtaláltad a megoldást, attól fogva összehasonlíthatatlanul minőségibb életed lesz.

Orsó Lajos vagyok, mérnök informatikus. Már több mint 15 éve foglalkozom programozással és több mint 12 éve oktatással. Az általános iskolában az egyik legrosszabb matekosnak számítottam. Nem értettem, s ez által nem is szerettem a tantárgyat. Nem törődtem bele, addig tepertem, amíg nem csak megértettem, hanem meg is szerettem, s végül kitűntem a többiek közül. Azt sem fogadtam el, hogy szegények vagyunk és nekem nem adatik meg olyasmi, ami másoknak, a jobb anyagi körülmények között élőknek természetes. Már gyerekként kialakult bennem a küzdő szellem, ami az évek során, felnőtt fejjel még inkább fejlődött, s kemény, kitartó munkával végül minden olyan vágyamat megvalósítottam, amit célul tűztem magam elé.

Ha nekem sikerült, neked is fog.

Most például az a célom, hogy könyvem érthető példákon, az élettörténetemen keresztül adjon konkrét eszközöket a kitartás gyakorlati elsajátításához. Megmutatom, hogyan győzd le a saját korlátaidat, hogyan hozd ki önmagadból a legjobb teljesítményt, és miként emelkedj ki az átlagból.

Ha érdekel a történetem, akkor keress az elérhetőségeimen, és szerezd meg 20% kedvezménnyel ezt az önfejlesztésre kitűnően alkalmazható motivációs könyvet!

Várható bevezető ár: 4 990 Ft
Várható megjelenés: 2020. november