Hasznos tanácsok

Miért érdemes feliratkozni a hírlevélre?

Programozz Te is mesterfokon! hírlevél információk

A hírlevél egy általános célú vagy éppen speciális témájú tájékoztató e-mail, amit azoknak küldök ki, akik feliratkoznak a Programozz Te is mesterfokon! listájára. A levelek főképp érdekes híreket, bejelentéseket, újdonságokat, vagy éppen akciókat tartalmaznak attól függően, hogy ki melyik témáról szeretne értesülni.

Programozz Te is mesterfokon! hírlevél információk

Mikor érdemes feliratkozni?

Általában akkor iratkozik fel valaki egy hírlevélre, ha tetszik neki a webáruház témája vagy szeretne friss híreket, értesítéseket kapni az üzemeltetőtől. Az én hírlevelemben is megtalálhatóak az újdonságokat bemutató tartalmak, sőt gyakran küldök elég magas kedvezményeket biztosító kuponkódokat is, amik korlátozott ideig felhasználhatóak a webáruház bizonyos termékéimre vagy a szolgáltatásaimra. Igyekszem olyan tartalmakkal és ajándékokkal gazdagítani a feliratkozókat, melyek által minden alkalommal úgy érzik, hogy megéri tagja lenni a listámnak.

Hol lehet feliratkozni?

A webáruházban számtalan helyen buzdítom a látogatókat arra, hogy iratkozzanak fel a hírleveleimre, hiszen mindenképp megéri. A feliratkozás után az első e-mailben megköszönöm a csatlakozást és küldök egy, a saját termékeimet és szolgáltatásaimat bemutató prospektust, valamint egy azonnal beváltható 2.000 Ft-os kuponkódot is.

Ha még nem tetted, iratkozz fel a hírlevélre!

A feliratkozáshoz add meg a neved és az e-mail címed, majd válassz az alábbi hírlevéltémák közül (egyszerre több is kijelölhető):

  • újdonságok, frissítések,
  • akciós ajánlatok, kuponok,
  • általános hírek.

Ezt követően fogadd el a webáruház adatkezelési elveit és nyomj a feliratkozom gombra! A művelet mindössze 1 perc, de hosszú ideig élvezheted a hírlevelek által biztosított előnyöket és az extra kedvezményeket.

Milyen gyakran küldök hírlevelet?

Attól nem kell tartanod, hogy a feliratkozás után napi vagy heti szinten bombázlak levelekkel. Általában a nagyobb ünnepek előtt írok egy több havi összegzőt, vagy ha éppen új termékem vagy akcióm van, akkor értesítelek róla.

Mivel küldöm ki a hírleveleket?

A hírlevelezéshez a Mailerlite online rendszerét használom, amely egyszerű és ingyenes. Számomra elfogadható funkciókat biztosít és gyorsan megkapom tőle a marketinghez szükséges információkat. Szóval ne lepődj meg, ha a feliratkozás gombra kattintva a landing.mailerlite.com weboldalra kerülsz. Ez a folyamat része és nem valami átverés, nem kell tartanod tőle, hogy az adataid rossz kezekbe kerülnek. Direkt olyan szolgáltatót választottam, aki megfelel az európai adatvédelmi törvénynek (GDPR), hiszen számomra is nagyon fontos a listán lévők biztonsága.

Hogyan lehet leiratkozni?

Ha úgy gondolod, hogy már nem szeretnél a listámon lenni, akkor a kiküldött e-mailek alján található leiratkozó linkkel azonnal leiratkozhatsz. Remélem, ez nem fog megtörténni, hiszen leveleimmel nem zargatlak, sőt, inkább segítelek a jobb tájékozódás, valamint a kedvezőbb vásárlás érdekében.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozz Te is mesterfokon! hírlevél
  • Hasznos tanácsok

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?