Programozz Te is mesterfokon!

Termék- és szolgáltatáskínálat

Mit vásárolhatsz a webáruházban?

Nem olyan régen még csak egy termék volt kapható a webáruházamban, mára azonban már egy elég széles termék- és szolgáltatáskínálatból választhatnak az idelátogató vásárlók. Termékeimmel igyekeztem kiszolgálni a kezdő és haladó programozók igényeit egyaránt, valamint az oktatás igénybevételére és módjaira is elég sok lehetőséget dolgoztam ki.

Mit vásárolhatsz a webáruházban?

Kitartás nélkül nem megy

A programozóvá válás elég hosszú és rögös úton vezet, amit nekem is végig kellett küzdenem, úgy, ahogy az előttem állóknak és ahogy majd neked is kell. Sokan nem tudják, merre induljanak, milyen lépéseket tegyenek a sikerük érdekében. Az eddigi 12 éves tanítási idő alatt sok fiatal programozó sorsát egyengettem és láttam el őket hasznos tanácsokkal, hogy sikeresek legyenek. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy miért ne osztanám meg mással is a saját tapasztalataimat és a történetemet a saját példámon keresztül, azaz hogy én hogyan váltam programozóvá és milyen akadályokat kellett leküzdenem ennek érdekében. A kitartás kézzelfogható csodái című motivációs könyvem ezt mutatja be és ajánlom neked, ha szeretnéd fejleszteni a kitartásodat, vagy ha úgy érzed, hogy a programozás nem neked való, vagy ha csalódtál a szakmában és szeretnéd abbahagyni, vagy ami még rosszabb, feladni. Adj egy újabb esélyt a programozás tanulásnak és olvasd el a könyvem!

Alapozás

Ha úgy érzed, megvan a kitartásod és szeretnél belevágni az alapokba, akkor mint minden mást, ezt is az elején kell kezdened. Ehhez nyújt segítséget a Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet I. feladatgyűjtemény, amely a kezdő programozók számára a 9 legfontosabb témakört tagolja összesen 225 feladaton keresztül. Hogy ez mire lesz elég?

Sok mindenre, hiszen ha a munkafüzet végére érsz, képes leszel sikeresen teljesíteni az emelt szintű informatika érettségi programozás feladatát vagy valamelyik strukturált nyelvi egyetemi vizsgádat egyaránt. Azért ez nem semmi. A szükséges elméleti könyvek listáját pedig megtalálod az ajánlott irodalmak című fejezetben, a gyakorlófeladatokat pedig a munkafüzetben. Tehát minden adott a tanuláshoz.

Építkezés

Ha komolyabban szeretnél programozást tanulni, akkor el kell sajátítanod a modern programnyelvek alapját adó objektumorientált ismereteket. Nem érdemes rögtön ezzel kezdeni, mert túl sok mindenre kellene figyelned a kezdeti programok írásakor, érdemes inkább szétbontani a fejlődés menetét. Ha megvannak az alapok, akkor építs rá egy újabb szintet, amihez a Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II. feladatgyűjtemény tartalmazza a szükséges témaköröket és a gyakorló feladatokat. Összesen 7 fejezetet gyűjtöttem össze 105 kreatív feladattal, hogy élvezetes legyen számodra is az objektumorientált programozás.

Egyedül tanulnál?

Ha te is az a típus vagy, aki szeret egyedül tanulni, akkor a két munkafüzettel és az ajánlott irodalmakkal egyenes utad lesz a siker felé. Megtanulod az elméletet és begyakorlod hozzá a feladatokat. Ilyen egyszerű. Vagy mégsem?

Ha szükséged lenne egy mankóra, akkor rám szintén számíthatsz, hiszen olyan e-könyveket is készítettem, amik segítenek neked abban, hogy milyen témaköröket és milyen sorrendben kell elsajátítanod a siker érdekében. Haladási ütemtervvel, hasznos tanácsokkal és kidolgozott feladatsorokkal könnyítem meg az utad, ráadásul az emelt szintű informatika érettségihez vagy az egyetemi vizsgáidhoz is hasznosak lehetnek:

A fenti kiadványok közül bármelyiket ingyen kérheted a munkafüzet rendelésed mellé. Ezzel a kedves ajándékkal kijelölöm neked az utat, amin majd végig kell menned.

Velem tanulnál?

Ha szeretnél tanári felügyeletet a tanulás során, akkor kérheted az én segítségemet is. Nálam személyesen vagy online, interaktív órákon sajátíthatod el a C vagy Java programozást. Választhatod az alkalmankénti online konzultációt vagy válthatsz 5 alkalmas bérletet is, ha kedvezményesebben szeretnél tanulni. Természetesen az alábbi célirányos intenzív tanfolyamaim valamelyikén is részt vehetsz:

Ha magasabb szintre vágysz

Ha mindkét munkafüzettel végeztél és még égsz a vágytól, hogy tanulhass, akkor szintén gondoltam rád. A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! programozói öröknaptárat kifejezetten haladó programozók számára készítettem, akik már jól ismernek legalább egy programnyelvet. A naptár minden napra 1 feladatot ír elő, amit meg kell oldanod ahhoz, hogy profi programozó válhasson belőled. Miért leszel ettől profi?

Azért, mert a problémamegoldó képességed nagyon magas szintre fejlődik és éles helyzetekben úgy fog vágni az eszed, mint egy borotva. Hidd el nekem, hogy a napi gyakorlás nagyon sokat segít. Ezek a feladatok többségében elég egyszerűek, de azért akadnak közöttük elgondolkodtató, nehezebb feladatok is. Éppen ezért olyan programozók számára is tökéletes választás, akik úgy érzik, hogy berozsdásodtak vagy éppen kezdenek kijönni a rutinból.

Fogd fel úgy, hogy ez egy 1 éves kihívás, amit ha teljesítesz, akkor sokkal jobb programozó lesz belőled.

Ajándékötlet

Sokan nem értenek a programozáshoz, nem tudják, melyik programnyelvet érdemes megtanulni, vagy éppen azt sem, hogy melyik könyv vagy tanfolyam lenne a legjobb választás, ha ajándékba kellene adniuk. Éppen ezért találtam ki az ajándékkuponokat, amiket olyanok is megvásárolhatnak, akik nincsenek tisztában a programnyelvekkel, de szeretnének barátjuknak, gyermeküknek vagy éppen unokájuknak olyan tudást ajándékozni, ami egy életre maradandó és profitáló lesz. A webáruházban három különböző értékben érhetőek el:

Még nincs vége

Most is sok új kiadványon és ötleten dolgozom, hogy még jobban kiszolgálhassam a felmerülő igényeket. Éppen ezért gyakran látogass vissza a weboldalra, vagy iratkozz fel a hírlevelemre, ha nem szeretnél lemaradni az akciókról és a legújabb termékeimről!

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozás könyvek, programozás feladatok, programozás gyakorlás
  • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/programozas-kihivas-ratermetteknek.webp
Programozz Te is mesterfokon!

Programozás kihívás rátermetteknek

/images/bejegyzesek/kiknek-ajanlom-a-munkafuzeteimet.png
Programozz Te is mesterfokon!

Kiknek ajánlom a munkafüzeteimet?

/images/bejegyzesek/a-munkafuzeteimben-rejlo-kulonlegessegek.png
Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzeteimben rejlő különlegességek