Programozz Te is mesterfokon!

Programozz Te is mesterfokon! ajándékcsomag

Hogyan legyél a programozás mestere?

A programozás egy nagyon izgalmas szakma. Ha jó akarsz lenni benne, akkor a problémamegoldó képességed fejlesztése az egyik legfontosabb feladat. Ezért van szükség a kitartó, folyamatos programozás gyakorlásra, hiszen ez által leszel egyre jobb, egyre ügyesebb, egyre profibb.

Hogyan legyél a programozás mestere?

Ahogy lépésről lépésre fejlődik a problémamegoldó képességed, már nemcsak a kezdő, hanem a haladó feladatok sem fognak ki rajtad. Idáig persze hosszú út vezet, de egyedül rajtad és a kitartásodon múlik, hogy végigmész-e azokon a mérföldköveken, amiken végig kell menned. A lényeg, hogy soha ne unj bele a tanulásba, ha viszont valami már könnyedén megy, akkor keresd meg azokat a feladatokat, amik ismét kihívás elé állítanak.

A Programozz Te is mesterfokon! ajándékcsomagomat azok számára állítottam össze, akik töretlen lelkesedéssel vágnak bele a programozás tanulásába és a programozás mestereivé szeretnének válni.

Változatos gyakorló feladatok az alapokhoz

A programozásnak minden szinten az a lényege, hogy újabb és újabb problémákra keressük a megoldásokat. Minél előbb hozzászoksz ehhez, sőt, minél előbb megszereted, annál nagyobb eséllyel leszel sikeres ebben a szakmában. Nem baj, ha teljesen az alapoktól kezded a C vagy a Java programozás elsajátítását. Gondolj arra, hogy még a legnagyobb programozóknak is el kellett kezdeniük valahol. Ha tanulékony vagy és megvan benned az igény a fejlődésre, akkor a megfelelő feladatok gyakorlásával könnyen kihozhatod magadból a maximumot. A csomag mindkét munkafüzetemet tartalmazza, így a strukturált és az objektumorientált programnyelveket is nagyon jól be tudod majd gyakorolni.

Útravaló a mesterfokig

Tanárként én magam is pont onnan indultam, ahonnan most te. Hosszú utat jártam be addig, amíg megtanultam programozni és a tudásomat olyan szintre fejlesztettem, hogy már másokat is tudtam tanítani. Erről az utamról szól A kitartás kézzelfogható csodái című kiadványom, amiben tanácsokkal és önismereti kérdésekkel segítelek téged is a sikerre. Benned is megvan az erő ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat, csak fel kell fedezned és meg kell tanulnod jól használni. Ehhez a belső munkához, utazáshoz adok neked egy kis motivációt a saját történetem által.

Emellett pedig a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! öröknaptárt is megkapod, ami egy fantasztikus programozás kihívás elé állít 1 éven keresztül összesen 366 feladattal. Ha pedig bármilyen kérdésed vagy problémád lenne, akkor keress meg, és egy 45 perces online konzultáció keretén belül személyre szabott tanári segítséget nyújtok neked.

A csomagban lévő könyvek és elektronikus kiadványok legalább 2 évig ellátnak téged hasznos tanácsokkal és gyakorló feladatokkal. Ha az út végén visszatekintesz a 2 évvel azelőtti önmagadra, biztosan látni fogod majd a különbséget.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozz Te is mesterfokon! ajándékcsomag
  • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/munkafuzeteim-es-a-kornyezettudatossag.png
Programozz Te is mesterfokon!

Környezetbarát könyvek

/images/bejegyzesek/programozok-oroknaptarja.png
Programozz Te is mesterfokon!

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap!

/images/bejegyzesek/a-munkafuzeteimben-rejlo-kulonlegessegek.png
Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzeteimben rejlő különlegességek