Programozz Te is mesterfokon!

21 vagy a 366 napos kihívást szeretnél? Esetleg mindkettőt?

Programozás kihívás rátermetteknek

Szereted a kihívásokat? Minden nap programozol, de állandóan ugyanazokkal a problémákkal találkozol? Lelkes programozó ismerősöd lepnéd meg egy hasznos ajándékkal? Ha valamelyik kérdésre igen a válasz, akkor érdemes megismerned a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! 21 napos kihívást.

Programozás kihívás rátermetteknek

A programozás izgalmas világa számos kihívást tartogat számodra, így sosem válik unalmassá. Ha úgy véled, kellőképp gyakorlott vagy és magas szintű szaktudással rendelkezel, esetleg már programozol egy ideje, azonban szeretnél fejlődni és nem riadsz meg a problémáktól sem, akkor tedd próbára magad!

Programozz változatosan 21 napon keresztül!

A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! 21 napos kihívás kiváló módja önmagad tesztelésének és tudásod fejlesztésének. Ha nehezen veszed rá magad a tanulásra és szükséged van egy kis motivációra, akkor azért, ha pedig szomjazod a tudást és alig várod, hogy újabb ismeretekkel gazdagodj, akkor azért érdemes belevágnod ebbe a kihívásba! A feladatokat bármilyen programnyelven megoldhatod.

A sikerhez vezető úton muszáj próbára tenned magad! Ennek legjobb módja, ha egy izgalmas kihívásnak veted alá magad, ami segít gyakorolni a programozást. A versenyszellem és a még élvezetesebb próbatétel érdekében célszerű a programozó kollégákat, barátokat is bevonni a kihívásba. Így lesz, akivel megbeszéld a feladatokat és szükség esetén segítséget tudtok nyújtani egymásnak.

A különféle próbatételek manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Vannak igazán hasznos kihívások, amelyek sikerélményt nyújtanak, hasznos tudást adnak és nem utolsó sorban növelik az önbizalmat. Sokakat az motivál, ha van valaki, akivel összemérhetik tudásukat, van kivel versenyezni. A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! 21 napos kihívás előnye, hogy kreatív feladatokon gyakorolhatsz, valamint belekóstolhatsz abba, hogy milyen az, amikor minden nap más témával foglalkozol a személyes és szakmai fejlődésed érdekében. Nem kell naponta órákat a kihívással tölteni, elég mindössze negyed, fél vagy egy órát rászánnod, meglátod, hosszú távon rendkívül kifizetődő lesz.

Programozz az év minden napján!

Ha igazán rátermett vagy és nem rémítenek meg a kihívások, sőt inkább feltüzelnek, akkor számodra a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! öröknaptár az ideális választás! Az öröknaptár változatos feladattípusokat tartalmaz, így biztosan nem válik egyoldalúvá a programozás gyakorlás. Többek közt olyan témák kerülnek elő, mint

 • objektumorientált programozás,
 • gráfelmélet,
 • adatbázis-tervezés,
 • kódfejtés,
 • webfejlesztés,
 • grafikai programozás,
 • rendszeroptimalizálás,
 • rendszerfejlesztés,
 • tervezési minták és
 • rövid függvényírások.

A programozáshoz elengedhetetlen a probléma fókuszú gondolkodás. Ez leginkább úgy fejleszthető, ha rendszeresen gyakorolsz. Ha igazán komoly benned az elhatározás, hogy programozóvá válsz, akkor mindenképp következetesnek kell lenned és időt kell szakítanod az új ismeretek elsajátítására és azok megértésére. Nem kell feltétlenül órákat gyakorolni minden nap. Sokkal többre mész azzal, ha rendszeresen foglalkozol a programozással, akár csak rövid időre is, mint ha nagy ritkán tennéd ezt, azonban akkor órákig. A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap 21 napos és 366 napos kihívások mind azt szolgálják, hogy problémamegoldó képességed fejlődjön és rendszeresen gyakorolj. Az öröknaptár nem véletlen, hiszen az év bármely napján elkezdheted a tanulást, nem szükséges megvárnod január 1-jét.

A Programozz Te is mesterfokon! kiadványok akár ajándék gyanánt is tökéletesen megállják a helyüket. Ha egy igazán hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni programozó ismerősöd, akkor érdemes valami olyat választanod, melynek valóban hasznát veszi és hozzájárul a fejlődéséhez. Egy ilyen ajándékkal biztosan nagy örömöt okozol neki!

A bejegyzés kulcsszavai

 • Programozás gyakorlás
 • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/programozz-te-is-mesterfokon-kuponok.png
Programozz Te is mesterfokon!

Programozz Te is mesterfokon! kuponok

/images/bejegyzesek/a-munkafuzeteimben-rejlo-kulonlegessegek.png
Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzeteimben rejlő különlegességek

/images/bejegyzesek/legjobb-ajandekotlet-programozoknak.png
Programozz Te is mesterfokon!

Öröknaptár programozóknak

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »