Kérdésed van? Írj nekem: info@programozz-mesterfokon.hu
Kosaram: 0 Ft Kosár
Programozz Te is minden nap!

Programozz Te is mesterfokon!
Minden nap!

Előrendelhető | haladó | bármelyik programnyelvhez

A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! egy öröknaptár, amiben megtalálod a névnapokat, a fontosabb világnapokat és a napi programozás feladatodat.

A naptár használatát az év bármelyik időszakában elkezdheted, nem szükséges januártól indulnod. A lényeg az, hogy a kezdéstől számítva egy évig ellát téged olyan feladatokkal, amik segítenek neked abban, hogy jobb programozó váljon belőled.

Próbáld ki, és Programozz Te is mesterfokon!

Ha érdekel a kiadvány, akkor keress az elérhetőségeimen, és szerezd meg 20% kedvezménnyel ezt az önfejlesztésre kitűnően alkalmazható feladatgyűjteményt!

Várható bevezető ár: 9 990 Ft
Várható megjelenés: 2020. november

hónapon át

feladat naponta

féle feladattípus

feladat

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Csomagod kérheted Foxpost automatába vagy kényelmes házhoz szállítással.
Ajándék könyvjelző

Ajándék könyvjelző

Praktikus könyvjelző a gyorsabb használathoz, hogy mindig tudd, hol tartasz a könyvben.
Legjobb ajándékötlet

Legjobb ajándékötlet

A kötet kitűnő ajándék lehet senior vagy akár haladó programozóknak egyaránt.

Kiknek és melyik programnyelvekhez ajánlott?

Jó választás lehet azoknak, akik már jól ismernek vagy alkalmaznak legalább egy programnyelvet, és szeretnének nagyobb rutinra szert tenni benne.

Bármilyen programnyelvhez ajánlott!

Hogyan használd?

A kötet sorra veszi a legfontosabb programozási algoritmusokat, kereséseket, rendezéseket, adatszerkezeteket, tervezési mintákat és olyan kreatív feladatokat, amik megmozgatják a „berozsdásodott” agytekervényeidet. Nem kizárt, hogy a feladatok által olyan témakörökkel is megismerkedhetsz, amiket magadtól soha nem vettél volna terítékre.

A fejlődéshez nem kell mást tenned, mint minden nap megoldani az előírt feladatodat, de csak azt az egyet. Bármilyen programnyelvet használhatsz, a lényeg az, hogy minden nap programozz. A feladatok nem hosszúak, némelyik pár perc alatt elkészíthető, de maximum egy óra elegendő a megoldásukhoz. Napi egy óra nem sok, könnyen beilleszthető a napirendbe, és ennyi időt igazán megér az, hogy valaki fejlessze magát.

A megoldott feladatokat jól mentsd el magadnak, majd egy év elteltével kezdd el ismét kidolgozni őket. Miután másodszor is megoldottál egy feladatot, vesd össze az egy évvel korábbi megoldásoddal. Remélhetőleg azt fogod látni, hogy összeszedettebb és rövidebb kódot készítettél, neked is látnod kell a saját fejlődésed. Ha így van, akkor jól csináltad, ez volt a célom, az, hogy Programozz Te is mesterfokon!