Kérdésed van? Írj nekem: info@programozz-mesterfokon.hu
Kosaram: 0 Ft Kosár
Programozz Te is mesterfokon!

Programozók öröknaptárja

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap!

Ha a kezedbe veszed a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! öröknaptárt, akkor elsőre úgy gondolhatod, hogy ez egy hagyományos naptár. Jelölve vannak benne a névnapok és a fontosabb világnapok is. Amiért mégis más, sőt egyedülálló, hogy programozók számára készült. Ez azt jelenti, hogy minden napra van benne egy programozási feladat, amit ha megoldasz, akkor közelebb kerülsz ahhoz, hogy profi programozó váljon belőled.

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap!

Hogyan érdemes használnod?

A naptárt bármikor elkezdheted használni, nem csak januárt 1-től tudsz indulni. Ha elkezded, akkor 1 éven át ellát olyan programozás feladatokkal, amik segítenek, hogy szert tegyél a magabiztos programozó tudásra és továbbfejleszd a szakmához szükséges legfontosabb képességeidet. Gondolok itt például a problémamegoldó képességre, az analitikus gondolkodásra és a kreativitásra. Bármilyen programnyelvet is tanulsz, nagyon fontos, hogy minden nap gyakorolj! Ehhez nyújt neked óriási segítséget ez a naptár. Csak annyi a dolgod, hogy minden nap megoldod az arra a napra előírt feladatodat.

Milyen feladatokat találsz benne?

Az öröknaptárba olyan feladatokat gyűjtöttem össze, amik sorra veszik az algoritmusokat, kereséseket, rendezéseket, adatszerkezeteket, tervezési mintákat. Biztos vagyok benne, hogy olyan feladatokat is találsz majd, amikkel a mindennapi munkád során egyébként nem találkoznál. Így olyan témakörök is napirendre kerülhetnek, amikkel kevesebbet vagy egyáltalán nem foglalkoztál korábban. A feladatok nem hosszúak, a többségük maximum 1 óra alatt megoldható. Ez a rövid idő, amit minden nap a gyakorlásra, feladatmegoldásra szánsz, rengeteget számít, hogy kellő rutint szerezz és mindent reflexből tudj, amit egy profi programozónak tudnia kell.

Érdemes-e neked is használnod?

Mindenképpen, ha a programozói tudásodat magasabb szintre szeretnéd emelni. Ezt a kiadványt kifejezetten haladó programozók számára készítettem, akik már tudnak programozni, de szeretnék tökéletesíteni, továbbfejleszteni a korábban tanultakat. A feladatok nehézségi szintje miatt azoknak a senior programozóknak is ajánlom, akik szeretnék frissen tartani a tudásukat.

Sajnos sok olyan jó szakember van, akik évek alatt mindig ugyanazokkal a feladatokkal, problémákkal találkoznak. Az adott területen nagyon ügyesek vagy esetleg már a profi szintet is elérték, a szakterületükön kívül eső feladatok viszont kihívás elé állítják őket. Számukra is hasznos a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! öröknaptár, hiszen minden nap új és változatos témájú programozás feladatokkal foglalkozhatnak, ezzel frissen tartva a programozói tudásukat.

Természetesen ha te egy ügyes kezdő vagy, akkor is bátran használhatod ezt a feladatgyűjteményt, hiszen te is sokat tanulhatsz a napi feladatok megoldása közben. Számodra viszont biztos, hogy lesznek olyan példák, amiknek a megoldása csak nehezen vagy egyáltalán nem fog menni utánaolvasás nélkül. Ha ez téged nem rettent el a programozás tanulástól, sőt inkább kihívásként fogod fel, akkor számodra is nagy segítséget jelenthet a gyakorlásban és a fejlődésben ez a kiadvány.

A cikk kulcsszavai

  • Öröknaptár programozóknak
  • Programozz Te is mesterfokon!

Kapcsolódó hírek

/images/bejegyzesek/kiknek-ajanlom-a-munkafuzeteimet.png
Programozz Te is mesterfokon!

Kiknek ajánlom a munkafüzeteimet?

/images/bejegyzesek/mit-talalsz-a-munkafuzeteimben.png
Programozz Te is mesterfokon!

Mit találsz a munkafüzeteimben?

/images/bejegyzesek/jo-programozas-konyv.png
Programozz Te is mesterfokon!

Milyen a jó programozás könyv?

×

AKCIÓ: Most minden rendelésed mellé 1 darab AJÁNDÉK e-könyvet kérhetsz ajándékba!

Tovább »
×
Még ne menj el!

Szeretnél értesülni az új termékekről, akciókról és a frissítésekről?

Iratkozz fel a Programozz Te is mesterfokon! hírlevelére!

Feliratkozásod egy azonnali kedvezményeket biztosító kuponfüzettel jutalmazom!

» Feliratkozás «