Programozz Te is mesterfokon!

Legjobb ajándékötlet

Öröknaptár programozóknak

A programozás egy különleges szakma. Sok mindent fel lehetne hozni, hogy miért is az. Ezek közül az egyik, hogy mindig benne van a fejlődési lehetőség. Ha valaki elkezdi tanulni és nagyon megtetszik neki, akkor igazi szenvedélyévé válik az, hogy egyre jobb és jobb legyen. Ha sikerül elérni azt a szintet, ami már elég egy adott szakterületen, akkor sincs feltétlenül vége a tanulásnak. Mindig van hova fejlődni, meg lehet tanulni például egy másik programnyelvet vagy frissíteni, szélesíteni lehet a korábban megszerzett tudást. Számukra készítettem a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! öröknaptárt, ami tökéletes ajándék programozóknak.

Öröknaptár programozóknak

Kik örülnek neki nagyon?

Ha van olyan barátod, ismerősöd, családtagod, aki profi programozó szeretne lenni vagy már elért egy bizonyos szintet, de szeretne továbbfejlődni, esetleg igazi szenvedélye a programozás, akkor ő minden bizonnyal szeretni fogja ezt az öröknaptárt.

Ez a legjobb ajándék programozóknak! 

Miért is mondom ezt? Azért, mert ezt a naptárt kifejezetten azoknak készítettem, akik számára a programozás hobbi és hivatás is egyben. Akár ügyes kezdők számára is hasznos lehet, akiket a nehezebb, összetett feladatok sem tántorítanak el a tanulástól, sőt inkább arra inspirálják őket, hogy még többet tudjanak, és még jobbak legyenek.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy egy hagyományos naptárról van szó, amiben a névnapok és a világnapok is megtalálhatóak. Amitől viszont mégis más, mint bármelyik naptár, az az, hogy minden egyes naphoz tartozik egy programozás feladat, amiket úgy állítottam össze, hogy még azok számára is tartalmazzanak meglepetéseket, akik már haladó vagy senior szinten tudnak programozni. A naptár használatával minden nap egy-egy változatos, kreatív feladat kerül napirendre, ami segít frissen tartani és fejleszteni a tudásukat és a problémamegoldó képességüket.

Miért szuper ajándék programozóknak?

A programozás egy gyakorlati szakma, amit csak folyamatos gyakorlással, feladatmegoldással lehet elsajátítani. A szükséges képességek, például problémamegoldás, kreativitás, rendszerben való gondolkodás csak akkor fejlődik tovább, ha a programozók különböző nehézségű, olykor becsapós feladatokkal dolgoztatják meg az agyukat. E célból készítettem a Programozz Te is mesterfokon! című munkafüzeteimet és e célból született ez az öröknaptár is.

Programozóként és tanárként is pontosan tudom, hogy nem mindig könnyű nap mint nap elővenni a feladatokat és gyakorolni. Ha viszont minden nap csak egyetlen feladatot oldunk meg, már az is rengeteget számít a tanulás és a fejlődés szempontjából. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy nagyjából napi 1 óra alatt meg lehessen oldani őket, ami úgy gondolom, nem sok, ha a saját fejlődésünkről van szó.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Ajándék programozóknak
  • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/jo-programozas-konyv.png
Programozz Te is mesterfokon!

Milyen a jó programozás könyv?

/images/bejegyzesek/a-munkafuzeteimben-rejlo-kulonlegessegek.png
Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzeteimben rejlő különlegességek

/images/bejegyzesek/munkafuzetekhez-kapcsolodo-extra-tartalmak.webp
Programozz Te is mesterfokon!

Munkafüzetekhez kapcsolódó extra tartalmak

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »