Programozz Te is mesterfokon!

Szuper ajándék programozóknak

Programozz Te is mesterfokon! kuponok

A megfelelő ajándék felkutatása sokszor kihívás elé állít minket. Ha viszont olyasvalakiről van szó, aki programozást tanul, akkor nem nehéz örömöt okozni neki. Egy hasznos segédlet, könyv, programozási feladatokat tartalmazó öröknaptár vagy egy személyre szabott programozás tanfolyam jó választás lehet. Nem feltétlenül kell neked eldönteni, hogy melyik legyen, ha a Programozz Te is mesterfokon! ajándék kupon mellett döntesz, akkor a megajándékozott választhatja ki, hogy melyikre váltja be a fentiek közül. 

Programozz Te is mesterfokon! kuponok

Ajándék kuponok többféle értékben

Az ajándék kuponok nemcsak azért szuper ajándékok, mert az illető arra a termékre, szolgáltatásra válthatja be, amire szeretné, hanem azért is, mert a kupontól függően többféle értékben tudod meglepni őt. 10.000 forintos20.000 forintos és 30.000 forintos kuponok közül választhatsz, melyek mindegyike egyedi kuponkódot tartalmaz. A megajándékozott ennek a kódnak a beírásával tudja igénybe venni a kosár végösszegéből számított kedvezményt. Az ajándék kupon csak egy vásárlás erejéig érvényes, és egy vásárlásnál csak egy kódot lehet felhasználni.

Mire lehet beváltani őket?

Az ajándék kuponok bármilyen Programozz Te is mesterfokon! termék vagy szolgáltatás vásárlásakor felhasználhatóak.

 • E-könyvekre
  Az elektronikus segédletek mindegyike hasznos tanácsokat, egy összetett kidolgozott mintapéldát és egy profi tanulási ütemtervet tartalmaz. Nagy segítséget nyújtanak az emelt szintű informatika érettségire, illetve az egyetemi vizsgákra való felkészüléshez C, illetve Java nyelven.
 • Munkafüzetekre
  A Programozz Te is mesterfokon! című munkafüzeteim lehetőséget kínálnak a programozás feladatok hatékony gyakorlásához. A C nyelvhez az I. kötetet, a Java nyelvhez pedig az I. és a II. kötetet is érdemes használni.
 • Programozói öröknaptárra
  A Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! egy öröknaptár, amiben az év minden napjához kapcsolódik egy programozás feladat. Ezeknek a megoldása, gyakorlása nagy segítséget nyújt a magabiztos programozói tudás megszerzéséhez. 
 • Programozás oktatásra vagy tanfolyamra
  Az ajándék kuponok a programozás oktatás vagy a programozói online tanfolyam megrendeléséhez is felhasználhatóak. Az online konzultáción azoknak tudok segíteni, akik elakadnak egy témakörrel vagy egy bizonyos feladattal. A tanfolyamokon pedig az egyéni céloknak megfelelően végighaladunk egy teljes témakörön vagy tananyagon.

Bármilyen alkalomra

Ha a gyermeked, párod, testvéred, barátod szereti a programozást, esetleg emelt szintű érettségire, egyetemi vizsgára készül, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal!

Ez egy igen hasznos meglepetés, amivel végső soron tudást ajándékozol neki.

Az egyetlen dolgot, amit soha senki nem vehet el tőle. Ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy elérje a kitűzött céljait, hosszútávon pedig megvalósítsa az álmait.

A bejegyzés kulcsszavai

 • Ajándék programozóknak
 • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/mit-talalsz-a-munkafuzeteimben.png
Programozz Te is mesterfokon!

Mit találsz a munkafüzeteimben?

/images/bejegyzesek/legjobb-ajandekotlet-programozoknak.png
Programozz Te is mesterfokon!

Öröknaptár programozóknak

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »