Tanuljunk együtt!

Programozó képzés

Programozó képzések az alapoktól a mesterfokig

Ha magabiztos programozás tudásra szeretnél szert tenni, akkor sokféle programozó képzésen részt vehetsz. Vannak rövidebb és hosszabb ideig tartó, átfogóbb képzések is, de offline és online képzési rendszerben is tanulhatsz. Mielőtt döntesz, mindenképp gondold át, hogy milyen szintről érdemes indulnod, hogy mi a célod a tanulással, hogy milyen tempóban szeretnél haladni, és a legfontosabb, hogy kitől szeretnél tanulni.

Programozó képzések az alapoktól a mesterfokig

Tanulj velem!

Tapasztalt oktatóként hatékonyan tudok segíteni neked abban, hogy legyőzve önmagad, szintet tudj lépni. Lehetsz középiskolás, aki még semmilyen formában nem tanultál programozni, de emelt szintű informatika érettségire készülsz. Lehetsz egyetemista, aki már ismeri, tudja a programozás alapjait, de egy nehéz vizsga előtt állsz és szeretnél jól teljesíteni. Bárhonnan is indulsz és bármi is a célod a programozással, én megtanítalak mindenre, ami a jó jegyhez, a sikeres vizsgához kell.

Ha nem csak alkalmilag szeretnél részt venni a programozás oktatáson, akkor négyféle online tanfolyam közül választhatsz.

 • S.O.S. gyorstalpaló tanfolyam
  A gyorstalpaló programozó képzést kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretik az utolsó pillanatra hagyni a tanulást. Pár nap alatt persze nem lehet csodát tenni, de ha S.O.S. segítségre van szükséged, mert mondjuk a vizsgád előtti héten úgy érzed, hogy még sok minden van, amit nem értesz, amit jó lenne átbeszélni egy programozás tanárral, akkor jelentkezz minél előbb, hogy elkezdhessük a közös felkészülést. Részletek »
 • Érettségi felkészítő tanfolyam
  Az emelt szintű informatika érettségi sokak számára ijesztő, mert ott bizony már vannak programozás feladatok is. Ha érettségi előtt állsz, és attól tartasz, hogy a programozáson fogsz elbukni, akkor ez a neked való tanfolyam! A programozás alapjaival kezdünk és minden fontos témakört átbeszélünk, ami a sikeres vizsgához kell. Részletek »
 • Egyetemi felkészítő tanfolyam
  Az egyetemi vizsgák nem könnyűek, főleg ha hiányos a tudásod, nem értesz bizonyos témaköröket vagy nem gyakoroltál eleget. Ha nem szeretnél megbukni vagy nem mindegy, milyen jegyet kapsz a vizsgádra, akkor az egyetemi felkészítő tanfolyamot ajánlom neked. Intenzíven haladunk, átismételjük a hiányos részeket és kicsit feltornázzuk a tudásodat. Részletek »
 • Alapozó tanfolyam
  Ha nem konkrét vizsgára akarsz felkészülni, hanem egyszerűen csak szeretnél kezdőként megtanulni programozni, akkor válaszd az alapozó tanfolyamomat. 40 héten át találkozunk minden héten egyszer, teljesen az alapoktól kezdjük és lépésről lépésre haladunk a saját tempód szerint. A programozó képzés végére ismerni fogod az alapvető algoritmusokat és képes leszel az önálló feladatmegoldásra. Részletek »

Amit még érdemes tudnod

Ha nálam tanulsz, számíthatsz rá, hogy nem lesz lazsálás. Minden alkalommal kapsz tőlem házi feladatot, a következő órán pedig kikérdezlek, sikerült-e megoldani, ha nem, akkor miért nem. Mindent átbeszélünk, ha kell, akkor többször is megoldjuk ugyanazokat a feladatokat, hogy biztos tudást építs fel magadban. A feladatmegoldáshoz, gyakorláshoz a saját magam által összeállított Programozz Te is mesterfokon! című munkafüzeteimet használjuk majd. A programozó képzés egész ideje alatt gondom lesz rá, hogy elérd a célodat és sikeresen teljesítsd az emelt szintű informatika érettségit vagy az egyetemi programozó vizsgát.

A bejegyzés kulcsszavai

 • Programozó képzés
 • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?