Tanuljunk együtt!

Programozás alapjai tanfolyam online

Egyszerű és hatékony online tanfolyam kezdőknek

Ha a programozás alapjait online szeretnéd megtanulni, akkor van egy jó hírem. Már nemcsak az alkalmi programozás oktatásomra jelentkezhetsz, hanem a programozás alapozó tanfolyamomra is. A tanulás 100%-ban online zajlik, a számítógép és az internet mellett csak te kellesz hozzá, na meg a Programozz Te is mesterfokon! munkafüzeteim, mert azokból fogunk dolgozni.

Egyszerű és hatékony online tanfolyam kezdőknek

Egyszerű, gyors és hatékony

A programozás alapjai tanfolyam online formája az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb lehetőség arra, hogy magabiztos programozás tudásra tegyél szert és kifejleszd magadban a szakmához szükséges problémamegoldó képességet. Az online oktatás során heti 1 alkalommal találkozunk a gép előtt. Minden tanóra 45 percig tart, amit az egyéni tempódnak megfelelően a lehető leghatékonyabban használunk ki. Tapasztalt oktatóként maximális támogatást adok neked, minden kérdésedre válaszolok, ha valamit nem értesz, akkor azt többször is elmagyarázom. Elméleti könyveket ajánlok neked a gyors haladáshoz és minden órán kapsz tőlem házi feladatokat is a munkafüzeteimből, amiket aztán a következő órán ellenőrzünk és átbeszélünk. Cserébe viszont elvárom, hogy lelkiismeretesen készülj az órákra és megtegyél minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy folyamatosan tudjunk haladni a tanulnivalóban.

Mit várhatsz az alapozó tanfolyamtól?

Segítek, hogy megértsd a programozás logikáját, hogy megismerd az alapvető programozási algoritmusokat és tisztába kerülj a ciklusokkal, elágazásokkal, tömbökkel, függvényekkel és a fájlkezeléssel. Az online oktatás során az a cél, hogy önállóan is átlásd a feladatokban megfogalmazott problémákat és a megfelelő kódok megírásával egy működőképes megoldást tudj adni rájuk. Az órákon az általam összeállított példatárból gyakorlunk, a házi feladatokat is innen kapod majd. A példák változatosak és vannak köztük játékos feladványok is, hogy sose érezd unalmasnak a feladatmegoldást. A saját tanítási módszeremhez hűen a példák folyamatosan nehezednek és egymásra épülnek. A segítségemmel az alapozó tanfolyamon tisztába kerülsz a programozás alapjaival, ennek eredményeként pedig akár önállóan is fel tudsz készülni az emelt szintű érettségire. 12 év oktatási tapasztalattal a hátam mögött határozottan állíthatom, hogy a programozás alapjai tanfolyam online nagyon hatékony lehetőség a tanulásra.

Nyakadon vannak a vizsgák?

Ha konkrét vizsgára szeretnél felkészülni, ami pár hónapon belül esedékes, akkor az alapozó tanfolyam helyett válaszd az érettségi vagy az egyetemi felkészítőt. Ez esetben intenzíven haladunk és célirányosan azokat a témaköröket, feladatokat nézzük át, amiket számon fognak kérni tőled. Ezekre a tanfolyamokra a vizsgád előtt legalább 10, illetve 15 héttel add le a jelentkezésedet. Ha pedig már csúszásban vagy és S.O.S. segítségre van szükséged, akkor a gyorstalpaló tanfolyamot ajánlom neked. Ez esetben 5 napon keresztül napi 2x45 percben feszített tempóban haladunk, hogy teljesíteni tudd a vizsgádat.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozás alapjai tanfolyam online
  • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »