Tanuljunk együtt!

Kezdő programozó tanfolyam

Programozó tanfolyamok az alapoktól

A diákjaim között vannak, akiknek már van programozói előélete, akik egy biztos alaptudással érkeznek hozzám, hogy bővítsék, fejlesszék az ismereteiket. Sokan vannak azonban, akik teljesen az alapoktól indulnak, akik korábban még soha, semmilyen formában nem találkoztak a programozással. Ne aggódj, ha te is közéjük tartozol, mert ha megvan benned a kellő kitartás és szorgalom, akkor téged is megtanítalak programozni az online kezdő programozó tanfolyamomon.

Programozó tanfolyamok az alapoktól

Az alapoktól indulunk és lépésről lépésre haladunk

Már az első órán belevágunk a programozásba. A legegyszerűbb példákkal kezdünk, hogy a lehető leghamarabb kialakuljon benned az a fajta gyakorlati szemléletmód, ami a magabiztos programozás tudás megszerzéséhez kell. Nem traktállak száraz elméleti anyagokkal, a gyakorlati példákon keresztül magyarázok el mindent, amit kezdőként tudnod kell, ezzel is fejlesztve a problémamegoldó képességed. Minden kérdésedre válaszolok és garantáltan kihúzom belőled, ha valamit nem értesz. Az órák végén házi feladatot kapsz tőlem, aminek a megoldását következő alkalommal számon kérem. Ha valamiért nem sikerül megoldanod, akkor természetesen átbeszéljük, ha kell, akkor többször is.

Kreatív, játékos feladatokat gyakorlunk

A kezdő programozó tanfolyamon a Programozz Te is mesterfokon! című munkafüzeteimet használjuk. Az órákon ebből oldunk meg példákat és a házi feladatokat is ebből kapod majd. A feladatgyűjtemények az általam összeállított feladatokat tartalmazzák, amiket úgy építettem fel, hogy mindig ismételtessék az előző témaköröket, tananyagokat. Az egymást követő feladatok egyre nehezebbek, összetettebbek, így az ismétlés mellett folyamatosan bővítjük a korábban tanultakat. Sok játékos feladványt és fejtörőt tettem a munkafüzetekbe, hogy a gyakorlást végig érdekesnek, szórakoztatónak érezd és ne und el magad.

Viszont egy különleges akció keretein belül azok, akik az alapozó tanfolyamon vesznek részt, az általuk kiválasztott programnyelvhez kapcsolódó feladatgyűjteményt ajándékba kapják.

A saját tempód szerint haladunk

A kezdő programozó tanfolyam során a te egyéni tempód szerint haladunk feladatról feladatra. Az órai munkádból, a kérdéseimre adott válaszaidból és a házi feladataidból látom, hogy mennyire érted az adott témakört. Tapasztalatom szerint vannak, akik viszonylag hamar ráéreznek a programozás ízére, ők általában azok, akik személyiségükből kifolyólag fogékonyabbak az analitikus gondolkodásra, kreativitásra. Sok diákom számára azonban több idő kell ahhoz, hogy megértsék, miről is szól tulajdonképpen a programozás és mely képességeiket kell fejleszteniük a tanulás során. Bármelyik típusba is tartozol, az oktatás tempóját rád szabom és úgy haladunk, hogy azt megfelelőnek érezd. Ami még fontos, hogy ez egy online programozás képzés, így személyesen nem, csak a gép előtt találkozunk.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Kezdő programozó tanfolyam
  • Tanuljunk együtt!