Tanuljunk együtt!

Online programozó tanfolyam

Miért a tanfolyamaimat válaszd?

Bármi is legyen a célod, emelt szintű érettségire, egyetemi vizsgára való felkészülés vagy a magabiztos programozói tudásod megalapozása, én tudok neked segíteni. Az alkalmi programozás oktatás mellett most már az online programozó tanfolyamaimra is jelentkezhetsz.

Miért a tanfolyamaimat válaszd?

A saját tanítási módszeremmel tanítalak

Több mint 12 éve foglalkozom programozás oktatással. Már az egyetem alatt is tanítottam azokat a társaimat, akiknek gondot okozott a feladatok megoldása. Azóta az oktatás hobbiból hivatássá nőtte ki magát. Az évek alatt arra törekedtem, hogy egy olyan tanítási módszert találjak ki, amivel a lehető leghatékonyabban támogatom a diákjaim haladását. Nálam nincs unalmas elmélet, már a legelső órán programozunk. Az órákon az általam kitalált feladatokat gyakoroljuk, melyeket a Programozz Te is mesterfokon! című munkafüzeteimben találod meg. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy érdekesek legyenek számodra és ne azt érezd, hogy jajj, de unalmas ez a programozás. Merthogy nem az. Ha az én online programozó tanfolyamomat választod, akkor biztosíthatlak róla, hogy nem lesz egyhangú a tanulás.

Végig nyomon követem a fejlődésedet

Egy órát sem zárunk le úgy, hogy ne adnék házi feladatot, amit aztán visszakérek a következő alkalommal. Ez azért is fontos, mert így látom, hogy megértetted-e azokat a témaköröket, példákat, amiket előző alkalommal vettünk át. Ha nem, akkor újra elővesszük őket és ajánlok hozzá neked plusz feladatokat is, amiket érdemes gyakorolnod. Nem kell aggódnod, nem rögtön a legnehezebb példákat fogom rád zúdítani. Lépésről lépésre haladunk, hogy mindig legyenek sikerélményeid. Tapasztalt oktatóként pontosan tudom, hogy ez mennyire fontos ahhoz, hogy végül sikeres programozó váljon belőled. A képzés végéig figyelemmel kísérem a fejlődésedet és minden segítséget megadok neked, hogy az egyéni céljaidnak, tempódnak megfelelően tudj haladni.

Melyik programozó tanfolyamomat válaszd?

  • Ha nem hajt a tatár és az alapoktól egy biztos programozás tudást szeretnél felépíteni, akkor számodra a legjobb választás az alapozó tanfolyam, amihez ajándékba adom neked a munkafüzetemet. Ez lesz a haladásod kulcsa, ugyanis a példatárban szereplő feladatokon fogunk végig menni.
  • Ha konkrétan az emelt szintű érettségire szeretnél felkészülni és még legalább 3 hónapod van a tanulásra, akkor az érettségi felkészítő az ideális választás számodra. Az órákon célzottan azokat a programozás feladatokat vesszük elő, amik az érettségin szerepelhetnek.
  • Ha te már egyetemista vagy, egy nehéz programozás vizsga előtt állsz és legalább 4 hónapod van még a felkészülésre, akkor válaszd az egyetemi felkészítőt. Ez esetben meg fogom kérdezni, hogy milyen vizsgáról van szó és az oktatód milyen témaköröket, feladattípusokat fog számon kérni. A képzést ennek megfelelően, személyre szabottan alakítom ki.
  • Ha pedig elkéstél a tanulással és már csak 1 heted van arra, hogy magadba szívd a tudást, akkor az S.O.S. gyorstalpaló tanfolyam kisegít a bajból.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Online programozó tanfolyam
  • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?