1 éves extra tartalom előfizetés

1 éves extra tartalom előfizetés
Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II.

Elérhető | 1 éves előfizetés | Objektumorientált programozás

Fizess elő 1 évre a folyamatosan frissülő extra tartalmakra! Az előfizetés neked való, ha

 • kevésnek érezted a munkafüzet feladatait?
 • további kihívásra vágysz?
 • szeretnéd szinten tartani magad?

A Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II. megvásárlásakor automatikusan ajándék 1 éves előfizetést kapsz a weboldalon elérhető extra tartalmakhoz. Ha az előfizetésed lejár, bármikor meghosszabbíthatod.

Próbáld ki, és Programozz Te is mesterfokon!
A weboldal az extra feladatok megoldásait nem tartalmazza!

darab
Ár: 6 000 Ft

A folyamatosan frissülő feladatokról a hírlevelemen keresztül értesítelek. Ha szeretnél naprakész lenni, iratkozz fel!

Gyors kiküldés

Gyors kiküldés

A hozzáférésed aktiválásáról elektronikus úton (e-mailben) értesítelek a számla kifizetését követően 1 munkanapon belül.
Kreatív feladatok

Kreatív feladatok

Tanárként napi szinten meglátom a mindennapi életben és a munkámban az újabbnál újabb feladatötleteket, amiket feltöltök a weboldalra.
Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Garantálom, hogy a frissülő tartalmakban mindenki megtalálja a szintjéhez illő programozási feladatot.

Melyik programnyelvekhez ajánlott az előfizetés?

A Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II. kötethez kapcsolódó 1 éves extra tartalom előfizetésnek az alábbi nyelveknél biztosan nagy hasznát veszed majd:

C++ • C# • Java

Az ajánlott irodalmakkal együtt alkalmazva az önálló tanulást is támogatja.

1 éves előfizetés a Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II. extra tartalmaihoz

Tanárként napi szinten meglátom a mindennapi életben és a munkámban az újabbnál újabb feladatötleteket. Éppen ezért rendszeresen töltök fel könnyebb és nehezebb kreatív objektumorientált programozás feladatokat a munkafüzet egyes fejezeteihez, amik remek lehetőséget biztosítanak a még alaposabb gyakorláshoz.

Sokáig gondolkodtam, mi lesz akkor, ha az alapos munka ellenére mégis kimarad egy feladat a munkafüzetből, vagy éppen egy témakörhöz lennének újabb feladatötleteim. Hogyan fogom azt pótolni, illetve bemutatni? Úgy gondoltam, hogy a folyamatosan frissülő extra tartalmak nyújtják majd erre a legjobb megoldást. Nekem ez egy nagyon egyszerű módja az új feladatok közlésének, ráadásul a hírlevélben gyorsan tájékoztathatom a feliratkozókat az új tartalmakról.

Jelenlegi extra feladatok száma

 • Objektumorientált szemlélet (+6)
 • Öröklődés (+4)
 • Nyelvi alapelemek (+4)
 • Idő- és dátumkezelés (+2)
 • Kivételkezelés (+4)
 • Fejlett adatszerkezetek (+2)
 • Input/Output műveletek (+4)

Tehát a munkafüzet feladataival (105) és az extra feladatokkal (26) együtt összesen 131 gyakorló feladat áll rendelkezésedre az egyes témakörök alapos elsajátításához.

Kinek ajánlott az extra tartalom? Mi a céljuk?

 • Mivel nem vagyunk egyformák, a programozás tanulás sem megy mindenkinek elsőre, sőt sokszor másodjára sem. Vannak olyan diákok, akiknek a munkafüzetben lévő feladatokon túl még további extra feladatokra van szükségük ahhoz, hogy egy témakört alaposan megértsenek és begyakoroljanak. A könnyebb feladatok jó szolgálatot tesznek ezekben az esetekben, sőt nem egyszer előfordult már, hogy a saját óráimon is felhasználtam ezeket a feladatokat.
 • Továbbá sok olyan lelkes programozót ismerek, akik állandóan keresik a megmérettetéseket. Számukra minden ilyen feladat egy igazi kihívás és nagy örömüket lelik benne. A sikerélmény nagyon fontos a programozásban, és ha tartósan részesül benne valaki, akkor függőséget okozhat. Vágyik a sikerre és a kihívásokra. A nehezebb extra feladatok az ilyen igényeket hivatottak kielégíteni.

Szeretnél továbbra is hozzáférni a folyamatosan frissülő extra tartalmakhoz?

Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint megrendelni és kifizetni az 1 éves hozzáférésedet és a következő munkanapon már újra élvezheted a kreatív programozás feladatok nyújtotta örömöket.