Hasznos tanácsok

Érettségizz Te is mesterfokon! ajándékcsomag

Mi kell a sikeres emelt szintű informatika érettségihez?

Az érettségi egy fontos mérföldkő az életedben. Az eredményeiden áll vagy bukik az, hogy tovább tudsz-e tanulni azon a pályán, amit választottál, vagy várnod kell vele addig, amíg a hiányzó pontokat össze tudod gyűjteni. Az emelt szintű informatika érettségi különösen nagy kihívás elé állít, hiszen a vizsgán egy eléggé összetett programozás feladatot is meg kell majd oldanod.

Mi kell a sikeres emelt szintű informatika érettségihez?

Persze nem lehetetlen, hogy jó jegyet szerezz és ez által zöld utat kapj a továbbtanuláshoz, ha elegendő időt és energiát fordítasz a felkészülésre. Ebben segítek neked az Érettségizz Te is mesterfokon! ajándékcsomagommal.

Tanulási ütemterv kreatív feladatokkal

Ahhoz, hogy bármelyik vizsgádon jól teljesíts, elengedhetetlen a tanulási hajlandóság és a fejlődésre való törekvés. Elvégre senki sem fogja helyetted megtanulni az elméletet vagy begyakorolni a feladatokat és nem fog helyetted senki elmenni a vizsgádra. Neked kell érezned, hogy meg akarod csinálni, hogy jó jegyet akarsz szerezni. Ahhoz viszont, hogy a képességeidben rejlő lehetőségeket ki tudd aknázni, szükséged van néhány dologra.

Először is egy olyan munkafüzetre, ami a kezdő szinttől lépésről lépésre elvezet odáig, hogy a bonyolultabb, programozással kapcsolatos informatika érettségi feladatok megoldása se legyen számodra lehetetlen küldetés. Ezzel a céllal állítottam össze a Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet I. című kötetemet, ami olyan feladatokat tartalmaz, amik nagyon jól fejlesztik a programozói gondolkodásodat és a problémamegoldó képességedet. Emellett kapsz még tőlem egy 12 hetes haladási ütemtervet is, amit kifejezetten az emelt szintű érettségire való felkészítéshez készítettem.

Ha elakadsz a felkészülésben, rám számíthatsz!

A munkafüzetemet úgy állítottam össze, hogy autodidakta módon is jól tudd használni. Ettől függetlenül előfordulhatnak olyan feladatok, amiket egyedül nem tudsz megoldani. Éppen ezért a csomag része egy 45 perces online konzultáció is, ahol át tudjuk beszélni azokat a tananyag részeket, feladatokat, amiket nem értesz. Összeírhatod előre a kérdéseidet, amiket közösen átnézünk, és megadom rájuk a haladáshoz szükséges válaszokat.

Ha pedig kevésnek érzed ezt az időt, akkor sincs baj. Amennyiben szükségét érzed, további extra órákat is vásárolhatsz tőlem vagy részt vehetsz az online Érettségi felkészítő tanfolyamomon, ahol lépésről lépésre átbeszéljük azokat a programozás témaköröket, amikkel tisztában kell lenned az emelt szintű informatika érettségin.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Érettségizz Te is mesterfokon! ajándékcsomag
  • Hasznos tanácsok

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »