Tanuljunk együtt!

Hamarosan érettségizel? Téged is vár a Feladatvásár!

Kidolgozott emelt informatika érettségi feladatsorok

Az emelt szintű informatika érettségi nem sétagalopp. Nem elég töviről hegyire tudnod a középiskolás informatika tananyagot, mellette még programoznod is tudni kell, ráadásul nem is kezdő szinten. Rengeteg diák érkezik úgy hozzám, hogy nem érti a programozás alapjait és fél, hogy emiatt nem ér el jó eredményt, vagy legalábbis nem jár jobban, mint ha középszinten érettségizett volna. Nem rémisztgetés, de sajnos ez nem elképzelhetetlen, mivel a programozás feladat éri a legtöbb pontot a vizsgán. Szóval fontos, hogy legyen egy erős alap tudásod, erre pedig csak úgy tehetsz szert, ha folyamatosan gyakorolsz.

Kidolgozott emelt informatika érettségi feladatsorok

Érettségi feladat megoldások egy kattintásra

Amikor valaki elkezd ismerkedni a programozással, az első nehézségeket a programnyelv összefüggéseinek megismerése és megértése jelenti. Minden nyelvnek megvan a maga sajátos szabályrendszere, amit alaposan ismerned kell ahhoz, hogy meg tudd oldani a feladatokat és önállóan is képes legyél a programalkotásra. A feladatvásárban letölthető érettségi feladat megoldások azt a célt szolgálják, hogy egyedül is hatékonyan fel tudj készülni az első nagy megmérettetésedre. A kiválasztott feladatot a megoldással együtt kapod meg, így teljesen önállóan, tanári közreműködés nélkül is tudsz gyakorolni. Persze sosem árt, ha van valaki, aki ért is a programozáshoz és érthetően el is tudja neked magyarázni a megoldásokat. Ugyanakkor, ha nincs lehetőséged arra, hogy magánórára járj, akkor is tudsz gyakorolni és tenni a céljaid eléréséért.

Érettségi feladat megoldások kedvezményes óradíjjal

Az emelt informatika érettségi megoldásokat úgy állítottam össze, hogy érthető magyarázatot kapj a feladatokhoz C és Java nyelven. Mindegyikben részletesen levezetem, hogy mi a helyes megoldás és miért. Látni fogod a teljes feladat megoldásainak lépéseit, összefüggéseit, eredményeit. Minden benne van, ami ahhoz kell, hogy megértsd a teljes programot és utána önállóan is meg tudj oldani hasonló példákat.

A programozás persze nagyon tréfás tud lenni. Meglehet, hogy az emelt informatika érettségi megoldások között lesznek olyanok, amiket a magyarázat ellenére sem értesz meg teljesen. Ez esetben kedvezményes óradíjjal tudod igénybe venni a segítségemet. Ez azt jelenti, hogy egy 30 perces online konzultációban részletesen elmagyarázom neked a megoldást. Erre opcionálisan bármelyik feladat megoldás megvásárlása esetén lehetőség van. Az órán felteheted a kérdéseidet, én pedig segíthetek neked a problémás témakörök gyorsabb megértésében.

Az emelt szintű informatika érettségi megoldások hatékonyan segítik a tanulásod még akkor is, ha 100%-ban autodidakta módon gyakorolsz. Keresd a Feladatvásár menüpontot és ne felejts el visszanézni a weboldalra, ugyanis az elérhető feladatok és megoldásaik folyamatosan bővülnek!

A bejegyzés kulcsszavai

  • érettségi feladat megoldások, emelt informatika érettségi megoldások
  • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?