Hasznos tanácsok

Fejlődj Te is mesterfokon! ajándékcsomag

Kihívások nélkül soha nem leszel profi

A feladatok gyakorlásának egyik fontos célja a problémamegoldó képesség fejlesztése. A programozás újra és újra olyan feladatok elé állít, amikre meg kell találnod a legjobb, leghatékonyabban működő megoldást. Erre viszont csak akkor leszel képes, ha fejleszted a gondolkodásodat, használod a kreativitásodat és olyan feladatokat gyakorolsz, amik által egyre magasabb szintre tudod emelni a problémamegoldó képességedet.

Kihívások nélkül soha nem leszel profi

Ha nincs hozzá egy konkrét terved és eszközöd, akkor nehéz dolgod lesz, hiszen csak akkor tudsz eljutni oda, ahova tartasz, ha tudod, melyik úton kell menned és milyen lépéseket kell még megtenned. A Fejlődj Te is mesterfokon! ajándékcsomagomat azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsek neked a folyamatos fejlődésben és a képességeidnek megfelelő haladásban.

A probléma lehetőség a fejlődésre

Alapvetően senki sem szereti a problémákat. Ha tehetjük, elkerüljük őket és arra törekszünk, hogy az életünk egyszerű és problémamentes legyen. Azt viszont tudnod kell, hogy az egyszerű, kényelmes élet nem motivál arra, hogy fejlődj és egyre jobb legyél. A problémák egy másik nézőpontból nézve lehetőségek arra, hogy az adódó kihívásokat megugorva megszerezd a szükséges tudást vagy tapasztalatot. Ez lesz az, ami által egyre jobb, ügyesebb, gyorsabb leszel és ez lesz az, ami által el tudsz jutni A pontból B-be.

Például az első informatika órádtól az emelt szintű informatika érettségi teljesítéséig vagy az érettségitől a műszaki diplomád megszerzéséig. Az út mindkét esetben a kitartó programozás gyakorláson át vezet. Ezen az úton A kitartás kézzelfogható csodái című könyvemmel segítelek, amiben több mint 70 tanácsot adok neked és több mint 117 önismereti kérdéssel látlak el, amiket ha megválaszolsz, biztosan más szemszögből láthatod majd a világot.

Jöhet egy 366 napos programozás kihívás?

Nemcsak motivációval támogatlak, hanem egy komplett 366 napos programozás kihívással is. A csomagom tartalmazza a Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! című kiadványomat, ami lényegében nem más, mint egy speciális öröknaptár kifejezetten programozóknak.

Minden nap találsz benne egy olyan feladatot, amit jó okkal választottam ki. Vagy azért, mert egy nehezebb témakört tudsz vele begyakorolni, vagy azért, mert elég becsapós ahhoz, hogy még haladó szinten is kihívást jelentsen a megoldása. Év közben bármikor nekiállhatsz a naptár feladatainak és ha elég kitartó vagy, akkor egy évvel később elmondhatod, hogy megoldottál 366 programozás feladatot. Ez már elég mennyiség ahhoz, hogy kellő rutint szerezz vagy ha téged csak a kihívás vonz, akkor megmérettesd magad. Készen állsz?

A bejegyzés kulcsszavai

  • Fejlődj Te is mesterfokon! ajándékcsomag
  • Hasznos tanácsok

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »