Tanuljunk együtt!

Tanulj Te is mesterfokon! ajándékcsomag

Soha ne add fel a programozás tanulást!

Ha programozó szeretnél lenni, akkor eljön az idő, amikor belemélyedsz a strukturált és az objektumorientált programnyelvek gyakorlásába. Ez az a pont, ahol sokan feladják, vagy legalábbis elbizonytalanodva felteszik maguknak a kérdést, biztos jól átgondolták-e, amikor a programozás szakma mellett döntöttek. Még rosszabb, ha ezt nem te kérdezed magadtól, hanem mondjuk az egyik középiskolai vagy egyetemi tanárod.

Soha ne add fel a programozás tanulást!

Tény, hogy a programozás nem egyszerű, de ebben az is közrejátszik, hogy nem mindenhol a megfelelő módon tanítják, gyakoroltatják. Emiatt aztán sok olyan alapvetően tehetséges diáknak megy el a kedve a tanulástól, akik sokra vihették volna ebben a szakmában. A Tanulj Te is mesterfokon! ajándékcsomagomban mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy te egyike legyél azoknak, akik sikeresen teljesítik a programozói tanulmányaikat, majd később a szakmában elismert szakemberként dolgoznak tovább.

Tanulj alaposan, lépésről lépésre!

Ahhoz, hogy sikeres legyél a programozás világában és meg tudd állni a helyedet ebben a szakmában, először is ismerned kell a C programozás alapjait. Ez a programnyelv kezdésnek tökéletes választás, ugyanis a többihez képest nem nehéz megérteni az összefüggéseit, és számtalan más programnyelv alapja. Viszonylag kevés utasításkészlettel rendelkezik, amit egy kis türelemmel és gyakorlással gyorsan át tudsz látni. Közben pedig szépen formálódik a gondolkodásod és fejlődik a problémamegoldó képességed.

Ezt követően léphetsz egy következő szintre, ami lehet a C++ vagy a Java programnyelvek egyike, ahol már objektumorientált ismeretek felhasználásával kell programokat írnod. Ahogy egyre több ilyen feladatot oldasz meg, egyre jobb és ügyesebb programozóvá válsz. A csomag többek között mindkét munkafüzetemet, valamint egy haladási ütemtervet is tartalmaz.

Ha útbaigazításra vagy egy kis motiválásra van szükséged

A munkafüzeteimben található feladatsorokat úgy állítottam össze, hogy akár otthon egyedül is gyakorolhass belőlük. Összesen 330 gyakorló feladatot tartalmaznak, amik hierarchikus sorrendben követik egymást, azaz minden fejezet az egyszerűbb, könnyebben megoldható feladatokkal indul, majd egyre nehezebbé, bonyolultabbá válnak.

Ha valamelyikkel problémád lenne, akkor erre az esetre raktam a csomagba a 45 perces online konzultációs lehetőséget. Keress fel bátran a problémás feladatokkal, én pedig megnézem, milyen logika mentén gondolkodtál és segítek rájönni, mit rontottál el vagy mit tudtál volna jobban csinálni.

Utána akár rendszeresen is járhatsz hozzám programozást gyakorolni vagy jelentkezhetsz az Alapozó tanfolyamomra is, ahol 40 héten át a saját tempódnak megfelelően tanítom meg neked a programozás alapjait.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Tanulj Te is mesterfokon! ajándékcsomag
  • Tanuljunk együtt!