Programozz Te is mesterfokon!

Gyakorlás teszi a mestert a programozásban

Programozás feladatok megoldással

A programozás tanulásban amolyan vészmegoldás bemagolni az anyagot. Ezek után már csak reménykedned kell, hogy a vizsgán egy-egy típusfeladat megoldásával sikerül elegendő pontot szerezned az elégséges szinthez. De most őszintén, tényleg ezért kezdtél bele a programozásba? Hogy mindig valahol hátul kullogj a legjobbak mögött és onnan figyeld azokat, akik kenik-vágják a kódolást és mindig sikerélménnyel mennek haza?

Programozás feladatok megoldással

Nekik miért megy, neked miért nem?

Az igazság az, hogy én sem mindig voltam jó programozásban. 15 év távlatában persze már elég hihetetlen, de így volt. Akkoriban nekem is sokszor fogalmazódott meg ez a gondolat a fejemben. Számomra nem volt opció, hogy feladjam vagy hogy otthagyjam az egyetemet és pályát váltsak, így hát eldöntöttem: addig fogok gyakorolni, amíg nem megy. A tanári pályafutásom alatt szerzett tapasztalataim alapján határozottan állítom, hogy a kitartó gyakorlás nem csak az én sikerem titka volt.

Biztos te is számtalanszor hallottad már, hogy a gyakorlás teszi a mestert. Ez amolyan általános igazság, ami a programozásban is megállja a helyét. A Programozz Te is mesterfokon! című háromkötetes munkafüzetemet azzal a céllal készítettem, hogy lehetőséget adjak minden kezdő programozónak a folyamatos és irányított gyakorlásra. Ha viszont csak egy-egy témakörre szeretnél ráerősíteni vagy csak egy bizonyos feladat megoldását szereznéd be, akkor is van megoldás. Ez esetben nézz körül a Feladatvásár menüpontban, ahol a munkafüzeteimben található programozás feladatok megoldássai külön-külön is megvásárolhatóak

Sőt, a munkafüzetek gyakorló feladatai mellett az emelt szintű informatika érettségi programozás feladatai közül is találsz itt jó párat.

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd a sorsod!

Ha egyszer és mindenkorra eleged van abból, hogy sorra kudarcélmények érnek, akkor itt az ideje, hogy eldöntsd: feladod, vagy összeszeded magad és addig csinálod, amíg nem sikerül. Soha ne felejtsd el: minden adott ahhoz, hogy te is meg tudd tanulni a programozást. Ha úgy érzed, ez az, amit minden nap szívesen csinálnál, akkor ne hagyd, hogy a nehézségek elbizonytalanítsanak vagy eltérítsenek erről az útról! A programozás feladatok megoldással együtt rengeteget tudnak segíteni a tanulásban, hiszen a kódsorok mellett feketén-fehéren ott van a magyarázat, hogy miért úgy kell megoldani, ahogy.

Ha van rá lehetőséged, akkor tanulj a munkafüzeteimből és járj hozzám programozás oktatásra, de ha nincs, akkor szerezd be külön a bennük szereplő feladatok megoldásait! Ha pedig szükségét érzed, akkor kérheted a tanári segítségemet is a megvásárolt feladatmegoldás mellé akár egy kedvezményes árú 30 perces online konzultáció formájában.

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozás feladatok megoldással
  • Programozz Te is mesterfokon!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

/images/bejegyzesek/kiknek-ajanlom-a-munkafuzeteimet.png
Programozz Te is mesterfokon!

Kiknek ajánlom a munkafüzeteimet?

/images/bejegyzesek/programozz-te-is-mesterfokon-kuponok.png
Programozz Te is mesterfokon!

Programozz Te is mesterfokon! kuponok