Tanuljunk együtt!

Mit várhatsz a szoftverfejlesztő képzéstől?

Szoftverfejlesztő felnőttképzések online

Nagyon fontos, hogy olyan szoftverfejlesztő képzésre jelentkezz, ahol tudatosan felépített tematika szerint haladtok. Nálam egészen az alapoktól átvesszük a tananyagot, mert csak akkor lesz magabiztos tudásod, ha mindennel tisztában vagy. Majd elkezdjük gyakorolni a nehezebb témaköröket is, köztük azokat, amik elő szoktak kerülni az állásinterjúkon vagy a mindennapi programozás során.

Szoftverfejlesztő felnőttképzések online

Jól felépített tematika szerint haladunk

Változatos, eltérő nehézségű feladatokat oldunk meg, amik egymásra épülnek, így lépésről lépésre megtanulva azt, hogyan kell felépíteni egy nagyobb szoftvert. Az én képzésemet keresed, ha egy olyan szoftverfejlesztő tanfolyamra szeretnél jelentkezni, ahol gyakorlati tudást szerezhetsz az alapoktól egészen a szoftverek tervezéséig, kivitelezéséig.

Van egy jó munkafüzetünk (ami már fél siker), amiben pontosan benne van, hogy milyen témaköröket és milyen feladatokat kell begyakorolnunk és persze hogy mindezt milyen sorrendben a siker érdekében. A tanfolyam elméleti és gyakorlati anyaga egyszerűen követhető, amiket  a munkafüzet változatos módon ki is kérdez majd tőled (ellenőrző kérdések, feleletválasztós tesztek, keresztrejtvények segítségével).

Milyen könyvekből tanulunk?

 • Munkafüzet I. (225 gyakorló feladat, kezdő szint)
  Javasolt: ha még nem tudsz programozni és szeretnéd megismerni a programozás alapjait és a gyakran használt programozási algoritmusokat.
  Hasznos témakörök: Elemi feladatok, Egydimenziós tömbök, Mutatók, Függvények, Kétdimenziós tömbök, Struktúrák, Fájlkezelés, Láncolt listák, Bináris fák.
 • Munkafüzet II. (105 gyakorló feladat, kezdő-haladó szint)
  Javasolt: ha már tudod az alapokat és szeretnéd megismerni, hogy milyen is egy objektumorientált nyelv valójában.
  Témakörök: Objektumorientált szemlélet, Öröklődés, Nyelvi alapelemek, Idő- és dátumkezelés, Kivételkezelés, Fejlett adatszerkezetek, Input/Output műveletek.
 • Munkafüzet III. (130 gyakorló feladat, haladó szint)
  Javasolt: ha már az első két köteten túl vagy és még mindig szeretnél szoftverfejelsztő lenni, valamint kiváncsi vagy arra, hogy miképp működnek a valódi szoftverek. Hogyan kell elkészíteni egy modern felhasználói felületet vagy éppen megtervezni egy többtáblás adatbázist.
  Témakörök: Grafikus felhasználói felület, Adatbázis tervezése és létrehozása, Munka az adatbázisokkal, Alkalmazások készítése, Bevezetés a szálkezelésbe, Grafika, Állománykezelés.
 • Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! (366 gyakorló feladat, profi szint)
  Javasolt: ha napi szinten szeretnéd meglepni magad egy kis programozás feladattal, amivel fejlesztheted és szinten tartahatod a problémamegoldó képességed.
  Témakörök: Algoritmizálás, Elméleti problémamegoldás, Tervezési minták, Adatbázis tervezés, Rendszertervezés, Rendszeroptimalizálás, Kódfejtés, Gráfok és gráf algoritmusok, Objektumorientált programozás, Függvényírás, Rendezések és keresések, Komplett programírás, Webfejlesztés, Grafikai programozás.

Összesen 856 feladat (+ az extra feladatok) segít neked abban, hogy igazán jó szoftverfejlesztő váljon belőled. 

Bizonyítottan bevált módszer alapján tanulhatsz

Azt a tananyagot, amit átveszünk a szoftverfejlesztő tanfolyamon, én magam állítottam össze a már több mint 15 éves tanári pályafutásom és szakmai tapasztalataim alapján. A diákjaimat egyéni tanítási módszerrel oktatom online vagy személyes képzési formában. Nálam nincs száraz elmélet, már az első alkalomtól kezdve programozunk. Minden alkalommal gyakorlatorientált és interaktív órákat tartok (online esetben képernyőmegosztással).

A feladatmegoldásra az általam készített munkafüzeteket használjuk, amiknek a felépítése tökéletesen igazodik a tanmenethez. Ezekből a példatárakból önállóan is jól tudsz gyakorolni, amit el is várok, ugyanis az órák végén házi feladatokat adok, amiket a következő alkalommal közösen ellenőrzünk. A gyakorlásba fektetett idő és energia nélkül ugyanis egy szoftverfejlesztő képzés sem lesz igazán hatékony.

Rugalmas tanulási lehetőséget biztosítok számodra

A szoftverfejlesztő felnőttképzésekkel ellentétben nálam rugalmasan tanulhatsz. Nincs fix indulási időpont, amihez igazodnod kellene. Így nem is tudsz lemaradni róla, hogy aztán meg kelljen várnod a következő képzés indulását. A jelentkezésed leadása után egyeztetünk egy alkalmas időpontot, amikor elkezdhetjük a tanulást. Így könnyen be tudod illeszteni őket a mindennapjaidba a többi teendőd és szabadidős elfoglaltságaid közé. Minden kérdésedet felteheted nekem, elégedettségi garanciát vállalok arra, hogy mindegyikre kielégítő választ fogsz kapni.

Sokféle online szoftverfejlesztő tanfolyam közül tudsz választani, de egyik sem annyira rugalmas, interaktív és személyre szabott, mint az én képzésem. Téged is várlak, ha eleged van abból, hogy nem érted, amit a tanár magyaráz és a hagyományos rendszerű szoftverfejlesztő felnőttképzések, illetve más online tanfolyamok sem jöhetnek szóba. Nálam megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy jól teljesíts a programozók világában.

A bejegyzés kulcsszavai

 • Szoftverfejlesztő képzés, szoftverfejlesztő felnőttképzés, online szoftverfejlesztő tanfolyam
 • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?